17
Mar

Fasada photosession

Posted by / Filed under Blog

Htjeli ili ne htjeli, svatko od nas je kroz razna druženja imao prilike upoznati nekoga tko se bavi modom; bilo da je to nešto iz područja bloga, fotografije, dizajna ili čistog entuzijazma. Naša je sreća da smo upoznali Patriciu Sladić, vlasnicu i dizajnericu modnog brenda Fasada.

Sve je jasno – Patricia, Fasada, naš modni entuzijazam i ”winter is coming” ozračje, elementi su koji su se, pokazat će se, spojili u jedan odličan photosession!

Stan u kojemu smo slikali je bio fenomenalan. Feng shui friendly, neki bi rekli. Idealan za sve aktivnosti u njemu – od življenja, organiziranja velikih večera, chillanja pa i photosessiona! Ozračje je odmah bilo odlično, a dok smo pripremili i montirali bijelu pozadinu, Josip (aka Jose) ušao je u stan, svojom pozitivom i blagom hiperaktivnošću digao je atmosferu na višu razinu. Popili smo kavu i krenuli postavljat opremu.

Bit ćemo kratki i jasni u opisu. Fotoaparat je Canon 6D, objektiv Canon 70-200mm na f8, 3 Yongnuo yn685 blica, softbox i kišobran. Ispod se nalazi skica koja objašnjava naš setup, a ujedno i demonstrira naš ”mad photoshop skills” 🙂

Da ne ispadnemo skroz neozbiljni stavljamo i pravu sliku setup-a.

Model je bila Petra Vujević koja je radila editorijale za svjetski poznate brendove, i to na prestižnim lokacijama poput New Yorka, Pariza i Londona. Njezina skromnost i nenametljivost nam je dala još više elana za rad, svoj dio posla odradila je perfektno. Sjajno držanje, odličan osjećaj za poziranje i njena velika izdržljivost, učinili su ovaj 6-satni session izrazito lijepim i ugodnim iskustvom. Pored toga, fore od Josea, sjajno su sjedale uz vino na pauzi i nadomjestile sir kojeg nismo imali.

Dan je bio točno onakav kakvog smo ga priželjkivali i postigli smo efekt o kojem smo pisali u sekciji ”o nama” – uljepšali smo nekome dan i uhvatili dobre trenutke. Kad smo završili sa svime i napravili zadnju sliku, tzv. ”work selfie”, naručili smo hranu i uživali u opuštanju nakon dobrog radnog dana.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *